Pages

15/11/2010

November challenge: Soup 2


I've been super busy this week so I needed a speedy soup: here comes the egg soup! (my mum used to make it when we were young...)

For 2: stock for 2 bowls, 1 or 2 handfuls of pasta, 1 egg, 1 handful of grated cheese
Cook some mini pasta in stock (chicken for me). When they're cooked, pour the beaten egg and the grated cheese. It cooks very quickly... Taste, salt&pepper. Done!


J'ai pas arrêté cette semaine donc il fallait une soupe super rapide: vive la soupe à l'oeuf! (ça me rappelle la soupe de maman...)

Pour 2: bouillon pour 2 bols, 1 ou 2 poignées de pâtes, 1 oeuf, 1 poignée de fromage râpé
Faire cuire des minis pâtes (ou des vermicelles) dans du bouillon (de volaille pour moi). Quand les pâtes sont cuites, verser l'oeuf battu et le fromage râpé. ça cuit très vite... Goûter, sel&poivre. voilà!

No comments:

Post a Comment